Fotokalender

Skapa en egen fotokalender med dina bästa foton snabbt, enkelt och smidigt. Vi har verifierat fem webbutiker som du kan beställa din fotoalmanacka hos.


Tänk dig att varje månad bli påmind om ett glatt minne som kanske berör dig lite extra just den tiden på året. Tänk dig en almanacka med bilder på nära och kära eller platser som du själv besökt. Kanske har just du lagt upp en målplan för nästkommande år och har olika delmål för varje månad. Tänk att se en bild av varje delmål när du bläddrar i din fotokalender? Att göra sin egen fotokalender och fotoalmanacka personlig blir allt vanligare och attraktivt. Det är väldigt enkelt att göra och samtidigt väldigt kul!

Personliga Fotokalendrar

Trots vårt digitala samhälle har många fortfarande kvar almanackan eller kalender i pappersform. På bokhandeln finner vi olika varianter men sällan blir de särskilt roliga eller personliga! Genom att skapa en egen upplaga kan du få den både personlig, rolig och praktisk på samma gång med hjälp av dina egna bilder! Har ni en kalender som hänger på väggen i köket där hemma? Gör kalendern snygg och praktisk på samma gång som den påminner dig om glada minnen från gångna tider eller varför inte om det som komma skall? Många föredra att framkalla bilder i mindre format men en fotokalender är ändå pricken över i:et eftersom varje månad består av ny bildserie.

Alla planerar på något sätt idag och väldigt få klarar att hålla allt i huvudet! Ge bort en personlig fotokalender i present och hjälp dem att hålla ordning och struktur i vardagen! Detta är väldigt uppskattat av många och kanske kan locka en och annan nybörjare till att börja strukturera upp sina planer och slippa alla dubbel- och ombokningar samtidigt ta del av tidlösa & personliga fotografier varje månad!