Fotoböcker

Ska du göra en egen fotobok och vill veta vilka leverantörer som är bäst? Vi har verifierat sex webbutiker som tillverkar fotoböcker i Sverige. Jämför priser, utbud & leveranstid innan du beställer din personliga fotobok på internet.

Dina bästa minnen i en fotobok

fotobok med egna fotonFörr så fotograferade man minnesvärda händelser, skickade efter en vanlig framkallning genom att framkalla bilder online och satte in bilderna i album. Dessa låg sedan framme och bläddrades igenom då och då. Men i takt med digitaliseringen så blev fotoalbumen bortglömda och ersattes med mappar och moln på datorn. Bilderna glöms allt mer bort och minnena delas mer sällan med personerna i vår omgivning.

Nu vänder trenden! Fotoalbumen blir nu allt vanligare i våra hem fast i form av fotoböcker! En bok med printade bilder som är snygg och praktisk! Nu kan vi äntligen dela våra bilder igen med andra och låta den bli en del av vår inredning! Genom att designa framsida på fotoboken själv kan du enkelt matcha dem med övriga inredningsdetaljer i hemmet!

Fotoboken är Den perfekta presenten!

Har dina bästa vänner gift sig eller har ditt barn precis fyllt ett år? Varför inte samla ihop bilderna i en fotobok och ge bort som present! En gåva full av glada minnen och skratt som man kan bläddra i om och om igen! En fotobok är en väl uppskattad present av många. Den blir personlig samtidigt som det ger en känsla av att det ligger mycket tanke och jobb bakom boken, trots att den är väldigt enkelt att göra!

Beställ fotoböcker online

Idag kan du enkelt beställa fotoböcker på din dator eller smartphone! Välj ut den sajt som du tycker matchar dina önskemål bäst, ladda upp dina foton, gör eventuella redigeringar och beställ hem din fotobok! Svårare är det inte! Saknar du inspiration? Då kan du göra som många andra och göra en fotobok från ditt facebook-flöde, där har du många foton att välja mellan.

Vårt tips till dig är att redigera dina motiv med omsorg. Ta inte bort charmen i bilden som gör dem unika. Tänk mer på bildens form och att matcha ihop fotografierna på de olika sidorna så det blir ett bra flyt genom fotoboken när man bläddrar genom den! Är du osäker på hur du gör eller vill ta del av andras erfarenheter? Läs gärna artikeln om råd & tips innan du skapar din fotobok skriven av Kenneth innan du beställer dina fotoböcker.  Lycka till!