Om oss

Varje år framkallas miljontals bilder med syfte till att bevara minnen på personliga fotoprodukter. Genom vårt föregående projekt fick vi förfrågan av våra besökare att skapa en av Sveriges mest kompletta tjänst för framkallning online. Vår målsättning är att förmedla vår erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig framkalla bilder hos bra och seriösa tryckerier online.  Det finns många företag på nätet som erbjuder fotoframkallning med leverans inom hela Sverige. Att jämföra tar tid, speciellt om du söker på internet, och därför listar vi aktiva företag på ett och samma ställe.

Sveriges mest kompletta framkallningstjänst

Svensk fototjänst onlineVår vision och målsättning är att du ska kunna jämföra företag, ta del av deras produktsortiment och hitta fotobutiken som kan leverera över er förväntan.  Men komihåg att det är alltid ditt ansvar som kund att läsa igenom köpvillkoren, omdömen och allt annat som kan påverka din beställning.

Alla framkallningslabb vi listar är verifierade och tillagda av oss. Vem som helst kan inte lägga till sig men vi tar gärna emot rekommendationer på bra webbutiker.

Vår policy

Driver du en fotobutik på nätet eller i Stockholm, Malmö eller Göteborg? Ger ni allt och lite till för att få 100% nöjda kunder? Har du gått igenom vår policy och uppfyller kraven? Då är du välkommen att kontakta oss. Att synas kostar ingenting!

✓ Godkänd F-skattsedel
✓ Egen företagshemsida
✓ Verksam i minst 3 år

Uppfyller du vår policy och vill hjälpa oss utveckla utbudet i Sverige? Kontakta oss!