Fotomugg

Fundera du på att beställa en fotomugg till dig själv eller ge bort som en present? Fotomuggar är verkligen en av de mest uppskattade presenterna man kan ge bort. I många hem så finns det favoritmuggar. Det som gör dem så speciella och kanske lite extra omtyckta kan vara ett motiv, formen på muggen eller kanske ett minne som är kopplat till den. Det kanske rent av är en present från någon som betyder väldigt mycket. Nu kan du äntligen jämföra priser på fotomuggar &  ta del av aktuella kampanjer hos oss innan du beställer på nätet.

ICA FOTOSMARTPHOTOMYFUJIFILMÖNSKEFOTO
Frakt49 kr49 kr49 kr49 kr
Leverans (inkl. produktionstid)5-76-85-95-9
Priserfr. 109 krfr. 99 krfr. 119 krfr. 99 kr
JUST NU30% RABATT & ICA BONUS INGÅR!25% RABATT!25% RABATT!
SlutsatsStort utbud och snabb leverans.Stort sortiment av fotomuggar. Smartgaranti ingår. Kontoregistrering krävs.Lite längre leveranstid.
BesökIcafoto.seSmartphoto.seMyfujifilm.seÖnskefoto.se

Muggar är en väl använd sak i våra hem. De används både till varma och kalla drycker utav människor i alla åldrar. I vissa hem fungerar dem som pennställ och i vissa andra används de flitigt när barnen skall måla med vattenfärg. Detta gör den personliga muggen till en perfekt present!

Gör en egen mugg med foto

fotomuggDu kan enkelt skapa en personlig mugg med dina foton på några minuter. Välj ditt tema med färg och layout, lägg till din text och bild så är det klart! Fotomuggen skickas hem till dig eller kanske direkt hem till personen som du skapade muggen för.

Vissa sidor erbjuder olika tjänster så tänk på att jämföra pris och vad du får för pengarna innan du beställer din fotomugg online så att du blir nöjd! På vissa sajter kan du välja mellan olika modeller på muggar och hos vissa kan du skicka med en present i muggen!

Leveranstiden är i snitt sex dagar därför är det viktigt att du har valt ut ditt bästa foto som du ska skapa din fotomugg av innan du skickar iväg din beställning.