Fotokalender

Skapa en egen fotokalender med dina bästa foton snabbt, enkelt och smidigt. Vi har verifierat fem webbutiker som du kan beställa din fotoalmanacka hos.

SMARTPHOTOOPTIMALPRINTICA FOTOÖNSKEFOTO
Frakt49 krfr. 29 kr49 kr69 kr
Leverans (inkl. produktionstid)6-72-47-86-9
Format A4 (20x30cm)159 KR179 KR199 KR189 KR
Format A3 (30x40cm)249 KR199 KR249 KR209 KR
JUST NU25% RABATT!25% RABATT!30% RABATT & ICA BONUS INGÅR!25% RABATT!
SlutsatsStort utbud & smartgaranti ingår. Mycket snabb leverans. Bra priser med rabatten! Bra val om du har ICA kort. Stort utbud av fotokalendrar. Bra priser men lång leveranstid.
BesökSmartphoto.seOptimalprint.seIcafoto.seÖnskefoto.se

Tänk dig att varje månad bli påmind om ett glatt minne som kanske berör dig lite extra just den tiden på året. Tänk dig en almanacka med bilder på nära och kära eller platser som du själv besökt. Kanske har just du lagt upp en målplan för nästkommande år och har olika delmål för varje månad. Tänk att se en bild av varje delmål när du bläddrar i din fotokalender? Att göra sin egen fotokalender och fotoalmanacka personlig blir allt vanligare och attraktivt. Det är väldigt enkelt att göra och samtidigt väldigt kul!

Personliga Fotokalendrar

fotokalender 2018Trots vårt digitala samhälle har många fortfarande kvar almanackan eller kalender i pappersform. På bokhandeln finner vi olika varianter men sällan blir de särskilt roliga eller personliga! Genom att skapa en egen upplaga kan du få den både personlig, rolig och praktisk på samma gång med hjälp av dina egna bilder! Har ni en kalender som hänger på väggen i köket där hemma? Gör kalendern snygg och praktisk på samma gång som den påminner dig om glada minnen från gångna tider eller varför inte om det som komma skall? Många föredra att framkalla bilder i mindre format men en fotokalender är ändå pricken över i:et eftersom varje månad består av ny bildserie.

Alla planerar på något sätt idag och väldigt få klarar att hålla allt i huvudet! Ge bort en personlig fotokalender i present och hjälp dem att hålla ordning och struktur i vardagen! Detta är väldigt uppskattat av många och kanske kan locka en och annan nybörjare till att börja strukturera upp sina planer och slippa alla dubbel- och ombokningar samtidigt ta del av tidlösa & personliga fotografier varje månad!

Beställ din fotoalmanacka online

För några år sen gjorde svt.se ett test genom att beställa fotokalendrar från fem olika fotosajter.  Testet är nästan fem år grammalt och mycket har hänt sen dess! Vi har i allafall planerat in ett nytt test nästa månad. Att skapa en egen fotokalender eller fotoalmanacka är väldigt enkelt men det kräver lite planering kring vilka bilder du vill lägga på de olika månaderna/ veckorna samt vilken kalenderlayout som passar användaren bäst. När du har koll på detta är det bara att ladda upp bilderna och beställa din fotokalender!